Welkom bij mijn portfolio

Hier zal ik een selectie van mijn ontwerpen laten zien om een indruk van mijn stijl en vaardigheden te geven.

De afstudeeropdracht is om een collectie geschenken te ontwerpen die door de sociale werkplaats 50|50 Wood geproduceerd en verkocht kan worden. De nadruk van het ontwerpproces ligt op de gebruiker, branding, duurzaamheid, vormgeving en productie. Klik hier voor meer informatie.

Straatverlichting: sfeervol en innovatief ontwerp voor de Utrechtse binnenstad

Voor de opdracht om straatverlichting te ontwerpen voor het bedrijf Lightwell, is een modulair, multifunctioneel en sfeervol straatverlichting in de binnenstad van Utrecht ontworpen. De nadruk van het ontwerpproces ligt op user-experience, branding, vormgeving en productie. Klik hier voor meer informatie.

Stage voor Studio Tiomii: Branding en meubels ontwerpen voor Rwandees bedrijf

Voor een opkomende ijssalon is van het bedrijfsbranding tot het lokaal handgemaakte intwerieur ontworpen in Rwanda.  De nadruk van het ontwerpproces ligt op de funcionaliteit, branding, maakbaarheid van het ontwerp door de lokale houtwerkplaats en dat de vormgeving de klanten aanspreekt. Klik hier voor meer informatie.

Een mechanische espresso apparaat ontworpen voor het bedrijf Muji. Het is een ideale manier om een espresso onderweg te maken met de handaangedreven pompmechanisme. De nadruk van het ontwerpproces ligt op de funcionaliteit, het pompmechanisme, kostprijsberekening, productie en dat het past bij Muji’s branding en vormgevingKlik hier voor meer informatie.

Overige projecten en ontwerpen

Een van mijn vaardigheden is moodboards maken met Photoshop. Klik hier voor meer informatie.

Een lezergesneden hanglamp die plano verpakt is. Klik hier voor meer informatie.

Een handgemaakte hangstoel ontworpen om te verkopen op een ambachtsmarkt. Klik hier voor meer informatie.
Een concept van een gezonde manier van zitten voor babyboomers. Klik hier voor meer informatie.
Een van mijn hobby’s is kleding maken. Klik hier voor meer informatie.